www.mirakelper.dk

FORSIDEN Nyheder/Messer Om Per Gode råd Kontakt
Gør min faders gerning

BEHANDLINGEN

Smerteforskning
Stress


Du sidder på en stol, jeg placere mine hænder på dine skuldre, jeg kobler mig på din underbevidsthed / sjælen. Her sè jeg film / billeder fra dine tidligere liv, jeg fortæller dig om billederne/filmene undervejs.

Jeg sèr eksempelvis; personer du har været, nogle af de kraftdyr du har, evt. dyr du er blevet spist af. Nogle af disse personer og dyr ønsker du at få ind i dit Hjerte, andre vil du ikke have med længere i dette liv…!

Du kan have levet fra et liv til langt over 100.000 liv, både her på Jorden eller på andre planeter, der er ca. 1,4 mill. Planeter, hvorpå der er levende væsner; nogle af dem ligner os meget og andre er meget anderledes…
Alle disse ting sèr jeg mens jeg går gennem dig krop, og ender ved dine fødder, jeg giver dig en stærk jordforbindelse. Herefter går jeg op i dit Hjerte, jeg rydder op herinde hvis det trænger. Så du bliver i stand til at give og modtage mere kærlighed.
Er der brug for mere lys ned i Hjertet, får du måske en lille "sol " derind. Resten vil jeg ikke afsløre, da du jo også skal have oplevelsen selv.

ALT HJÆLP SKER I HENHOLD TIL DE HIMMELSKE LOVE OG DIT KARMA !
Har du nogle spørgsmål, kan jeg svarer på dem alle!
Én behandling er nok i de fleste tilfælde.

Afbalancering
Strammer om hals?
Lunger renses
Mirakler
Besættelser
Personlig udvikling
Er du selv behandler
Åndelig guide
Jeg ser ind i kroppen
Heale
Uforklarlige oplevelser
Samtale terapi
 
Gigt
Dybdepsykologi
Kærlighed
Vejen
Kost
Livet
Krop og Sjæl
Himlen
Piskesmæld
Ryggen
Følelser
Fibromyalgi
Slidgigt
Luft problemer
Tidligere Liv
Kroniske smerter
Blokeringer