www.mirakelper.dk

FORSIDEN Nyheder/Messer   Gode råd Kontakt
Gør min faders gerning

OM PER

Smerteforskning
Stress


Mit navn er Per Jespersen Elneff, født i Frederiks.

Mit første møde i livet var da jeg var 12 år, jeg kunne mærke nogen kikkede på mig, selv om jeg var alene. Nu er jeg klar over det var Guds Engle der holde vagt og øje med mig!

Da jeg blev 20 år boede jeg i Viborg. En aften var der en lille lys stråle på tykkelse med en cigaret, lysstrålen drejede langsomt over mod mig, jeg troede der var hul i muren ud til gangen og at lyset kom derfra. Jeg undersøgte sagen, der var ingen hul i vægen. Denne lys stråle kom tit og besøgte mig. Jeg blev bange når lysstrålen kom. I 1999 kom lysstrålen 4 dage i træk, på 4. dagen så jeg en skikkelse bag ved lysstrålen, en høj mand med en næsten 2 m. høj stok i højre hånd og en lommelygte i venstre hånd. nu var jeg ikke bange. Senere er jeg blevet klar over at manden var Josef Jesus Kristus's far.

Kort tid herefter begyndte Jesus at komme til mig, Jesus hjalp mig med at rense min krop. Der begyndte at komme andre fra den Guddommelige rige og hjælpe mig.

Min Mester og lærer var Jesus kristus, lige indtil en dag Jesus sagde at jeg skulle sige Kristus næste gang jeg skulle bruge ham. Stor blev min forbavselse over at se en anden person i helt hvidt tøj komme og tilbyde sin hjælp. Kristus kaldte jeg for Kristus nr. 1 og den næste hjælper i grønt tøj kaldte jeg Kristus nr. 2 osv.

½ år senere, hvor Kristus hjalp mig under en behandling, sagde Kristus at dette var hans kone fra tidligere af da Kristus levede hernede på Jorden. Herefter kom der en anden mand i grønt tøj, store fødder og Nordjydsk accent når han talte med mig.

Senere viste det sig, at Kristus og andre indtil nu, Nr. 103 er mine egne tidligere liv der hjælper mig. For 5.000 år siden levede jeg som Arjuna sammen med Krishna i Indien, dette liv er det jeg kalder Kristus nr. 1.

I 1999 var der en nat jeg sov, det føltes som om en stor sten der ramte mit hjerte, herved vågnede jeg, satte mig op i sengen, jeg havde meget ondt i mit hjerte. I vinduet var der grøn og blå tåge: Når jeg trak vejret ind spiste jeg tågen, da jeg havde spist tågen, viste der sig i det andet vindue inde i soveværelset et lys væsen med samme farve som Solen og bagefter et pink lys væsen der var  strålende som Solen, sådanne smukke farver findes ikke her på Jorden!

Efter Jesus Kristus, som mesterlære, fik jeg vores alles Kærligheds Gud, som lære mester. Vores Kærligheds Gud var fra nu af min lærer og var min lærer i lang tid.

Der findes én Gud uden for vores Univers, dette er min lærer i dag og har været det i nogle år nu.

Alle fra Guds kærligheds rige kommer og hjælper de personer der søger hjælp hos mig, det skal siges, at personerne må ønske sig Guds hjælp og vide, at Gud eksisterer, du skal have din barnetro!

Halvdelen af alle mennesker erkender, at der findes noget større end mennesket, disse får hjælp her hos mig!

Hjælpen sker for 99%, af alle personer der kommer her inden de forlader mig!

Jeg taler til Gud og får svar fra Vores Kærligheds Gud med det samme. Jeg ser ind i mennesket og jeg ser hvem dine børn er. Og hvordan din forbindelse til dine børn, mand, kone, mor og far er.

Der bliver repareret fysisk og psykisk i dig under behandlingen, de fleste der kommer her er opgivet af lægerne og andre behandlere eller også har de hørt om mig fra andre der har været her.

Mange søger mig fordi de arbejder med dem selv, deres åndelige udvikling. Her renses kroppen og deres sjæl, så de kan udvikle sig videre i den rigtige Guddommelige kærlige retning. Det svære for mennesket er at se og få øje på deres skuespil i livet, her er der hjælp at hente, alle spørgsmål besvares med Guddommelig svar. Jeg ser Gud, Mestrene og Englene der lever hos Gud i den højere Rige.

Alle i Guds Vidunderlige Kærligheds Rige er mine venner, også i mine følelser elsker jeg Gud og Guds Kærligheds venner således er det!

Jeg takker hermed Vores Kærligheds Gud for at jeg får lov til at hjælpe menneskene på Jorden, der er klar til at få hjælpen fra Dig Gud. Tak!

              Per

Afbalancering
Strammer om hals?
Lunger renses
Mirakler
Besættelser
Personlig udvikling
Er du selv behandler
Åndelig guide
Jeg ser ind i kroppen
Heale
Uforklarlige oplevelser
Samtale terapi
Behandlingen
Gigt
Dybdepsykologi
Kærlighed
Vejen
Kost
Livet
Krop og Sjæl
Himlen
Piskesmæld
Ryggen
Følelser
Fibromyalgi
Slidgigt
Luft problemer
Tidligere Liv
Kroniske smerter
Blokeringer