www.mirakelper.dk

FORSIDEN Nyheder/Messer Om Per Gode råd Kontakt
Gør min faders gerning

PERSONLIG UDVIKLING

Smerteforskning
Stress

Du får hjælp til at komme i gang og/eller videre, fra dit ståsted i din selvudvikling…du får et spark fremad på din vej… du skal selv arbejde videre med din udvikling i :
- TANKE
- FØLELSE
- TALE
- HANDLING

Disse 4 ting skal ALTID foregå i KÆRLIGHED !!!
Jeg giver dig svar på alle dine spørgsmål om Himlen og din problemer ! Jeg hjælper dig med at komme videre på din vej frem. Du får vejledningen, men du skal selv gå skridtene…! Lær det du har lyst til, spørg mig om alt mellem Himmel og Jord ! Du kan også selv få mulighed til at se svarene, jeg har nogle "sandheds pinde" til dette. De viser ja og nej og i % ! Du kan spørge om din fortid (og tidligere liv) om nutiden og ganske kort, frem i tiden, og om dig selv og dine nærmeste ! Du lærer hvordan du kan beskytte dig selv, så længe du har brug for det, hvis du ønsker det ! Selvhypnose, ved at tage andres sandheder, for dine sandheder bygger du din bevidsthed kunstig op, dette er selvhypnose, og andres sandhed. Personlig udvikling opbygges på følgende måde, vær åben overfor alt, sig til dig selv, alt er muligt, alt kan lade sig gøre. Lyt til andre, læs bøger, tag de guldkorn til dig, som du kan bruge, til at opbygge din egen person, ingen er ens. Det du tænker- føler- siger og dine handlinger kommer 4 gange tilbage og rammer dig, så det er op til dig hvad du sender ud fra din bevidsthed. Kom til mig max. 1 gang om måneden, det skal være når du føler, du har behov for dette i din personlige udvikling, jeg kan lære dig alt mellem himmel og jord.

EGO SPILLET her på jorden er inde i din krop, da alt foregår inden i dig, og absolut intet uden for din egen krop. Du farer lige i hovedet på de nærmeste, de mennesker du lever tættest i blandt. Alt hvad du ser og fatter med dine jordiske sanser, er spejle af dine følelser der ligger nede i din underbevidsthed, disse følelser kommer op, i din bevidste bevidsthed, hvert sekund du lever, dette er dine egne projektioner, alle disse følelser tilhører dig selv og ikke den person du vil fare på, med muskler eller sprog. Så længe du mærker følelserne, har du muligheden for, at afvikle disse følelser, ved at smide følelserne ud, af din krop og sjæls cellehukommelse/bevidsthed. Mærk hvor følelsen sidder, luk øjnene, og den første farve (ikke sort), du ser på din drømme skærm, fylder du ned i det sted, hvor følelsen sidder i din krop, indtil området er fyldt helt op af farven, samtidig siger du inde i dig selv : følelse flyv ud af min krop, flyv op i min himmelske Fars smertetank, jeg har ikke brug for dig længere, du er fri…. Dette gentages, indtil følelsen forsvinder. Du får hjælp, hvis du har vores HIMMELSKE FAR, inde i dit hjertes underbevidsthed og tror på din GUD. Uanset hvilken tro du har, eller hvem du beder til i himlen, får du hjælp. " Har du ingen tro eller tror du på dig selv, hvis dette er din tro har du " DJÆVLEN INDE I DIT HJERTE ! " Hjælp dig selv, ved at tro på GUD. De jordiske love er noget menneskeskabt " BRAS og MAKVÆRK " lavet for egen ære og vindings skyld, og er yderst EGOISTISK og uretfærdigt sammensat, set gennem "GUDS = Virkelighedens, menneskets, dyr og naturens øjne."  Det lille spil er følelser, fra noget du har med dig fra dine tidligere liv, DE HIMMELSKE LOVE er således indrettet at du har 2 liv efter at have begået en forbrydelse af en eller anden slags såsom "drab, tyveri, aflægge falsk ed, løgn og lignende." De 2 liv hernede på jorden kan du forbedre dig i dine tanker, tale, handlinger og følelser, ved at arbejde i kærlighed til "ALT" og "absolut" alt på Jorden og i himlen. Hvis du ikke udnytter disse 2 liv til kærlighed, kommer din "KARMA" og reagerer på din krop i de næste liv, måske bliver du lænket til en kørestol eller værre endnu.

Opgiv ikke du kan nå meget af det, helt hen til du må forlade din lånte krop. Måske opdager du ikke lige med det samme at du har forladt kroppen, da du er samme person, i omfang, men uden dine fysiske, jordiske knogler og kød. Du vil komme ind på det plan i det "ÅNDELIGE RIGE", hvortil du selv har valgt, ved dine handlinger og gerninger hernede på jorden. Arbejder du i kærlighed til alt, og alle, og på at forbedre menneskene, naturen og de love menneskene får trukket ned over hovedet, over alt på Jorden. Sådan vokser du videre, i din personlige udvikling!!! Jeg har fundet ud af hvordan krop, sind og ånd samarbejder og hvordan vi som mennesker hænger fast i alle de kasser samfundet sætter os i. Vi lever i en illusion som er skabt af samfundet og af os selv, i sind og følelser, som EGO'et har manipuleret os med gennem hjernespind, og vi lever i den tro, at det er virkeligheden, men det er lige det modsatte ! Vi mennesker spinder dagligt, en masse historier, vi ikke kender noget til, da vi ikke kan/må gå frem i fremtiden, bliver det til gætterier… Historier vi selv finder på = en skabt illusion = EGO'et ! Vi går konstant ud af vores krop, ved at snakke med andre, ringe rundt til andre når vi er alene, fortæller andre hvad de skal gøre og ikke gøre, bliver gale/irriteret på andre…den ENESTE som kan gøre noget ved det, er én selv, inde i én selv !!! ALTID ! Få følelserne ud mens de er fremme i bevidstheden, HOS DIG SELV..IKKE ANDRE ! Du er et spejl af andre menneskers følelser og DE er et spejl af dine følelser !!! Alle de fejl vi finder hos et andet menneske, er fejl i os selv !
ARBEJDET SKAL FINDE STED INDE I DIG SELV !
Mennesker vil undgå en MASSE skænderier, hvis de vidste at det er dem selv, de skal fare på, i stedet for partneren, vennen eller veninden, når de blive gale på hinanden !!! Er det til at forstå ? Husk menneskene lever livet i en illusion, hvor Verdensmagterne bruger aviserne og fjernsynet, til at få dig til at se, det Dé vil, så du danner billedet af verdenen, som De vil have, du skal se den.. ..således danner magthaverne, af i dag, dine billeder og tanker af verdensbilledet, således at du tror på det !!! Det er nu op til dig i dette øjeblik, at vælge, hvad din fremtid vil indeholde… Er du interesseret i at have det godt og fredeligt med dig og dine naboer ??? Eller er du interesseret i at være i ufred med dig og dine naboer ??? Det er et valg som skal træffes hvert øjeblik i Livet, og det er derfor dette, at ALLE kan ændre deres liv. Jeres egen lille projektioner, jeres egen lille vrede på jer selv, er INTET i det STORE SPIL !!! Så derfor OPGIV disse og kom med i det STORE SPIL !!!

 

Afbalancering
Strammer om hals?
Lunger renses
Mirakler
Besættelser
 
Er du selv behandler
Åndelig guide
Jeg ser ind i kroppen
Heale
Uforklarlige oplevelser
Samtale terapi
Behandlingen
Gigt
Dybdepsykologi
Kærlighed
Vejen
Kost
Livet
Krop og Sjæl
Himlen
Piskesmæld
Ryggen
Følelser
Fibromyalgi
Slidgigt
Luft problemer
Tidligere Liv
Kroniske smerter
Blokeringer